2017. feb 16.

Az anyaság csajos árnyalata

írta: ptkrisztina
Az anyaság csajos árnyalata

Hogy mire jó egy szexjelenettel tűzdelt, semmitmondó csajos film? Arra, hogy 8 barátnő, gyerek nélkül, két órára, agyat rohasztva csak nézzen ki a fejéből és erre az időre elfeledve az anyaság minden örömét és bánatát... nemes egyszerűséggel csak kikapcsolódjon.

cinema.jpg

Gondoltam az egyetlen olyan film, amire véletlenül sem követnek minket a pasik, az a Sötét 50 árnyalata. Bedobtam az ötletet és vevők voltak rá. Már vagy egy hete, mint a messiást, úgy vártuk ezt az estét. Minden nap Facebook chaten tervezgettük a dolgot, mint valami világ körüli utat, úgy raktuk össze részleteiben ezt a pár órás programot. Mindenki feldobta az esti sminket, csinos ruha, végre nem a játszós göncök és a gyerkőcöket az apjukra hagyva, már este 6 előtt ott tobzódtunk a mozi előtt. Az első 5 percben kibeszéltük, hogy mi van a babákkal, majd a gyerek témát jegelve végre egy kicsit a régi gyermektelen barátnős időkben érezhettük magunkat. A film közben többször figyeltem az arcukat, mindenkin látszott a fáradtság, de láttam rajtuk azt a nőies vonalat, ami ott mozgolódik az álmos, babákkal éjjeli műszakozó maszk alatt. Mosolyogtak, vidámak voltak és csak pihentek. A filmet végignevettük, nem is írok róla, ezt a szépséget meghagyom a kritikusoknak. A két órás lazulás végén aztán megjelent az anyai Énünk. Elő a mobilokkal és mindenki csekkolta az otthoniakat. Páran még maradtunk iszogatni és egy-két koktél kíséretében önfeledten dumáltunk. Egyszerűen szuper volt, és hogy eltudnék-e képzelni minden héten egy ilyen programot? NANÁ! 

Innen üzenem a filmgyárosoknak, még több ilyen semmitmondó, csajos, kikapcsolós filmet, az otthonról kiszabadulni vágyó Anyáknak! :D 

Szólj hozzá

mobil film mozi bécs csajok baba anyaság kikapcsolódás kino sötét ötven árnyalata