2016. feb 17.

Házi biorezonancia :) - dorrrombolóóóó

írta: ptkrisztina
Házi biorezonancia :) - dorrrombolóóóó

 pici.jpg

Mikor Bécsbe költöztünk megbeszéltük Attilával hogy örökbe fogadunk egy cicát. Már régebb óta gondolkoztunk rajta, mindketten macskabarátok vagyunk, és mivel tudtuk, hogy nagyobb lakásba érkezünk jöhet is a kis állat. Egy ismerős segítségével Veszprémben egy menhelyről hoztuk el Picurt. Olyan cicát szerettünk volna, aki senkinek sem kell. A kismacskákat egyből elkapkodják, de az öregebb, valamilyen testi hibával rendelkezők senkit nem érdekelnek. Ezért egy olyan macsut néztünk ki magunknak akit nem szeretett volna senki. Neki csak annyi volt a "hibája" hogy egy autoimmun betegség miatt oldalt a pofiján a szőr kihullott és nem nőtt vissza és kb egy 200 forintos nagyságban hiányzik. E mellett allergiás a gabonára és csak olyan ételeket lehet neki adni melyben nincs gabona. Abszolút nem ijedtünk meg a feladattól, hiszen manapság az állatkereskedések polcain ezer ilyen eledel található. Szóval belevágtunk és örökbe fogadtuk. Hálás és szeretnivaló egy macska és igazán otthon érzi magát közöttünk. 

Mikor megtudtam hogy terhes vagyok semmi félelmem nem volt Picur miatt. A környezetemben voltak olyanok akik szörnyülködtek, hogy ÚRISTEN egy macska a lakásba ahova jön a gyerek?? És záporoztak rám a negatív előrejelzések, hogy majd megfertőzi a gyereket, meg ráül a fejére, mellkasára, megkarmolja, szétharapja, kettétöri. Komolyan mondom úgy csináltak mintha magát a sátánt melengetném a keblemen.Természetesen a kellő óvintézkedéseket megtettük, Attila takarítja az almot és megnézték a toxoplazmát a véremben. Mindent rendben találtak. Az orvos tökéletes higgadtsággal közölte, hogy mivel két éve megvan az állat és benti macska, nincs kitéve semmilyen fertőzésnek ő sem. Egy pillanatig sem gondoltam arra hogy megválunk a macskától hiszen már ő is családtag és szerintem, a megfelelő nevelés mellett elél egy gyermek egy állat mellett vagy fordítva sőt még jót is tesz neki. Picur más most sokszor keresi a hasam, így Lisa társaságát bújik és dorombol. Tudtátok hogy a 20 és 140 Hz közötti vibrációt keltő dorombolás bizonyítottan csökkenti a stresszt, a nehézlégzést, a szívinfarktus kialakulásának kockázatát és erősíti a csontokat.

Most pedig megyek, és megsimogatom Picurt, ő pedig egy kis gyógyító dorombolással hálálja ezt majd meg. :)

Szólj hozzá

külföld bécs terhesség kismama állat kisállat cica macska egészségügy baba babavárás anyaság lisa második trimeszter liza