2016. sze 30.

Érezd jó magad Anyaként!

írta: ptkrisztina
Érezd jó magad Anyaként!

Szoptatási és hozzátáplálási előadás Bécsben

 

A hozzátáplálás most kezdődött Lizánál, de még van mit tanulnom. Íme egy jó program és előadás, ha Neked is lenne pár kérdésed!

anya.jpg

Érezd jól magad Anyaként!

Terhes vagy és szeretnél felkészülni az anyatejes táplálásra? Már megvan a babád, de nem megy a szoptatás? Rengeteg tanácsot kapsz és bizonytalan vagy, hogy kire is hallgass? Többet szeretnél megtudni az igény szerinti szoptatásról? Netán cumizavarral, szopisztrájkkal küzdetek, vagy a sebes mellbimbó, mellgyulladás okoz problémát? Félsz és tanácstalan vagy? A hozzátáplálás egy új, bonyolult rendszernek tűnik?

Ha már zsong a fejed a sok kérdéstől, információtól és szeretnél magabiztos lenni, akkor gyere és hallgasd meg szakértőinket, beszélgess velük, kérdezz tőlük!

 

Tele vagy kérdésekkel? Első körben elég ha pár dologra tudod a választ!

Milyen témák lesznek? Szoptatás- általános tudnivalók, tévhitek eloszlatása, tanácsadás Hozzátáplálás megkezdése - pürék kavalkádja, a kóstoltatás, mit főzzünk a babáknak, egészséges ételek a gyerkőcöknek.A hagyományos hozzátáplálás mellett szó lesz az igény szerinti hozzátáplálás, más néven BLW (Baby Led Weaning) módszerről is.

Hol? Bécsi-Magyar Iskola - Schwedenplatz. 2, 1010 Wien

Mikor? 2016. Október 10.-én, 13 órától

A szakértők, aki segítenek a témában:

szodyjudit.jpgSződy Judit: Szoptatási tanácsadó IBCLC (International Board Certified Lactation Consultant 2003 óta), az Uzsoki Utcai Kórház Szülészet Nőgyógyászati Osztályának munkatársa, okleveles pszichológus, Hellobaby Magazin újságírója, 4 gyermekes anyuka. Cikkeinek kedvelt témája a várandósság és a szülés utáni első évek kérdéseinek feldolgozása: a szülő-gyerek kapcsolat, a nevelés és a szoptatás.

 

 

sze-portre-ungvary.jpgW. Ungváry Renáta: La Leche Liga szoptatási tanácsadó 2001 óta, magánpraxisban laktációs szaktanácsadó (IBCLC) 2003 óta, szintén 4 gyermekes anyuka. A „Szoptatásért” Magyar Egyesület tanfolyamainak oktatója és 10 èvig az elnöke is volt a közelmúltig. Szoptatást Támogató Nemzeti Bizottság tagja. A Semmelweis Egyetem és A Szoptatásért Magyar Egyesület együttműködésével létrejött Laktációs szaktanácsadói vizsgára felkészítő posztgraduális képzés oktatója. Számos szoptatással, csecsemőtáplálással kapcsolatos kiadvány, könyv szerzője. PhD hallgató a Semmelweis Egyetemen, kutatási területe a szoptatási időszak hosszát befolyásoló tényezők. Emellett foglalkozik újságírással, szerkesztéssel a HelloBaby! magazin főszerkesztőjeként.

 

 

Mennyibe kerül a részvétel? A belépő 15 euró/fő (gyerekeknek természetesen ingyenes)

babakonyha.jpg

hellobaby.jpg

Az előadáson, beszélgetésen kívül lesz ajándék Hellobaby újság, szóróanyag Neked.

A résztvevők között pedig kisorsolunk egy W. Ungváry Renáta- A Kismama babakonyhája könyvet is!

 

 

 

Gyere, tölts velünk és szakértőinkkel egy délutánt. Itt választ kapsz minden kérdésedre!

Még egy infó a program mellé: Ha megoldható és a babád is bírja, akkor hozd őt hordozóban. Sajnos a terem előtt nem tudunk minden babakocsinak helyet biztosítani és a termen kívül hagyott babakocsikért sem tudunk felelősséget vállalni. Továbbá a korlátozott férőhely miatt előzetes jelentkezés javasolt.

Várunk sok szeretettel!

Kattints, csatlakozz a Facebook eseményhez és jelentkezz a rendezvényre!

Szólj hozzá

terhesség kismama szoptatás baba recept ételek babavárás anyaság hozzátáplálás tápszer mellbimbó püré blw cumizavar babakonyha igény szerinti szoptatás hellobaby BLW